Gyógyszer Adogoló Automatikus MedControl

Gyógyszer Adogoló Automatikus MedControl

Gyógyszer Adogoló Automatikus MedControl

Rendszeresen újratölti a nagymamája, nagyapja vagy rokonának műanyag pirula-adagolóját, aki memóriaproblémákat szenved, látássérült, vagy egyszerre sok gyógyszert vagy tablettát kell szednie ÉS:

 

• Nagyon gyakran elfelejti, hogy a gyógyszereket be kell venni

 

• Nem emlékszem pontosan, mely gyógyszereket kell bevenni

 

• Felejti el, hogy a tablettákat vagy gyógyszereket már korábban vették, és másodszor veszi be őket, vagy

 

• Vegyen be egyszerre több adagot

 

Az elektronikus automatikus MedControl adagoló hatékony megoldás a demencia / Alzheimer-kór, látáskárosodás vagy nagy mennyiségű gyógyszer szedése esetén fellépő memóriaproblémákra.

A MedControl automatikus tablettaadagoló kiküszöböli a gyógyszerek vagy tabletták adagolásának hibáit, és ezzel megvédi szeretteit egészségi állapotuk romlásától!

Itt megrendelheti az automatikus tablettát adagolót közvetlenül az angol oldalunkon, vagy felhasználhatja bármelyik európai weboldalunkat, a piacokon felsorolt különféle nyelveken.

 

Védje szeretetét a fontos gyógyszerek megsemmisítéséből vagy túlterheléséből!

Miért olyan fontos a megbízható gyógyszeres kezelés?

Miért olyan fontos a megbízható gyógyszeres kezelés?

A világ számos betegének tapasztalatai alapján az intelligens gyógyszer-adagolók, amelyek figyelmeztetik a gyógyszer pontosan az orvos által előírt alkalmazásának szükségességére, közvetlen hatással lehetnek a következőkre:

 

  • A betegek kezelésének hatékonysága a gyógyszeres kezelés rendszeres használata miatt
  • KÖLTSÉGEK CSÖKKENTÉSE - A kezelés nem kívánt meghosszabbításának és a szükségtelen droghasználatnak a csökkentése
  • A beteg életminősége és a gondozók között - Az élet más fontos pillanatainak összpontosítása anélkül, hogy folyamatosan foglalkoznunk kellene az elfelejtett kérdéssel - nem felejtettük el a gyógymódot

 

Töltse fel az adagolókat automatikus tablettázással

Töltse fel az adagolókat automatikus tablettázással

Gyógyszeradagoló automatikus gyógyszeradagolással:

egy olyan automatikus adagolót tartalmazó eszköz, amely önállóan kiszolgálja a beteget egy adott időben a betegnek. Ennek az eszköznek az aktív együttműködését feltételezi akár a beteg, akár leggyakrabban szerettei, akik mindig feltöltik a készüléket a szükséges gyógyszerekkel (leggyakrabban 7 napig).

Az automatikus gyógyszeradagoló rendkívül hatékony eszköz nagy számú gyógyszert szedő idős betegek számára, Alzheimer-kórban vagy Parkinson-kórban vagy más krónikus betegségekben (cukorbetegség, magas vérnyomás és más betegségek) szenvedő betegek számára

Az automatikus pirula adagolók főbb jellemzői:

  • A riasztóval ellátott automatikus elektronikus adagoló a MedControl segítségével tökéletesen alkalmazható azoknak a családtagjainak, akik memória, motoros rendellenességek vagy látáskárosodás miatt szenvednek, és akiknek állítólag egyedül kell venniük a több gyógyszert.
  • A MedControl automatikus gyógyszeradagoló jelentősen segíti a gyógyszerek szedésekor fellépő hibák kockázatának kiküszöbölését - túladagolás, más gyógyszerek rendelésre történő bevétele vagy egyszerűen elfelejtésük
  • Az automatikus riasztóval ellátott piruladobozt kifejezetten olyan idős betegek számára tervezték, akiknek sok gyógyszert kell szedniük, demenciától, Alzheimer-kórtól vagy más krónikus betegségtől szenvednek, vagy azok számára, akik csak nem emlékszik pontosan, hogyan kell bevenni gyógyszereiket

További információkért lásd: a MedControl automatikus tablettaadagoló

Kézi elektronikus tablettát adagolók

Kézi elektronikus tablettát adagolók

Annak érdekében, hogy biztosítsák a kábítószer-használat napközbeni hatékonyságát (leggyakrabban időközönként: reggel, délben, este és éjszaka), sok beteg és hozzátartozóik hagyományos műanyag kábítószer-adagolókat használ.

Manapság fejlettebb elektronikus gyógyszeradagolók már elérhetők a piacon.

Az elektronikus gyógyszeradagolót, a műanyagtól eltérően, elektronikus eszköz egészíti ki (időzítő, emlékeztető hang-, rezgés- vagy vizuális jelzéssel), amely mereven kapcsolódik a műanyag gyógyszert tartalmazó részhez.

Az elektronikus adagoló beteg mindig figyelmezteti, hogy a gyógyszert a pontos időben (órában és napban) kell használni a programozott mód szerint, ezáltal jelentősen csökkentve a gyógyszerhasználat feledékenységét, és ezáltal növelve a kezelés hatékonyságát.
Ugyanakkor, ha a beteg nem használja a gyógyszert a figyelmeztetés felett, akkor a készülék folyamatosan felkéri a beteget a gyógyszer szedésének szükségességére mindaddig, amíg a beteg nem használja a gyógyszert, és megerősíti a gyógyszer használatát az adagolón.

We deliver to these countries:

Austria
Belgium
Bulgaria
Croatia
Czech Republic
Denmark
Estonia
Finland
France
Germany
Greece
Hungary
Ireland
Italy
Latvia
Lithuania
Luxembourg
Netherlands
Poland
Portugal
Romania
Slovakia
Slovenia
Spain
Sweden
Switzerland
Ukraine
United Kingdom

Please check for delivery to your country HERE

 

 

Gyógyszer Adogoló Automatikus MedControl

Gyógyszer Adogoló Automatikus MedControl

 Gyógyszer Adogoló Automatikus MedControl

Privacy Settings

We use cookies to improve your visit to this website, to analyze its performance and to collect data on its use. We may use third party tools and services for this purpose, and the data collected may be transferred to partners. By clicking on "Accept all cookies", you agree to this processing. You can find detailed information or adjust your preferences below.

Privacy declaration

Show details

Login