Gyógyszer Adogoló Automatikus MedControl

Gyógyszer Adogoló Automatikus MedControl

Gyógyszer Adogoló Automatikus MedControl

Rendszeresen újratölti a nagymamája, nagyapja vagy rokonának műanyag pirula-adagolóját, aki memóriaproblémákat szenved, látássérült, vagy egyszerre sok gyógyszert vagy tablettát kell szednie ÉS:

 

• Nagyon gyakran elfelejti, hogy a gyógyszereket be kell venni

 

• Nem emlékszem pontosan, mely gyógyszereket kell bevenni

 

• Felejti el, hogy a tablettákat vagy gyógyszereket már korábban vették, és másodszor veszi be őket, vagy

 

• Vegyen be egyszerre több adagot

 

Az elektronikus automatikus MedControl adagoló hatékony megoldás a demencia / Alzheimer-kór, látáskárosodás vagy nagy mennyiségű gyógyszer szedése esetén fellépő memóriaproblémákra.

A MedControl automatikus tablettaadagoló kiküszöböli a gyógyszerek vagy tabletták adagolásának hibáit, és ezzel megvédi szeretteit egészségi állapotuk romlásától!

Itt megrendelheti az automatikus tablettát adagolót közvetlenül az angol oldalunkon, vagy felhasználhatja bármelyik európai weboldalunkat, a piacokon felsorolt különféle nyelveken.

 

Védje szeretetét a fontos gyógyszerek megsemmisítéséből vagy túlterheléséből!

Miért olyan fontos a megbízható gyógyszeres kezelés?

Miért olyan fontos a megbízható gyógyszeres kezelés?

A világ számos betegének tapasztalatai alapján az intelligens gyógyszer-adagolók, amelyek figyelmeztetik a gyógyszer pontosan az orvos által előírt alkalmazásának szükségességére, közvetlen hatással lehetnek a következőkre:

 

  • A betegek kezelésének hatékonysága a gyógyszeres kezelés rendszeres használata miatt
  • KÖLTSÉGEK CSÖKKENTÉSE - A kezelés nem kívánt meghosszabbításának és a szükségtelen droghasználatnak a csökkentése
  • A beteg életminősége és a gondozók között - Az élet más fontos pillanatainak összpontosítása anélkül, hogy folyamatosan foglalkoznunk kellene az elfelejtett kérdéssel - nem felejtettük el a gyógymódot

 

Töltse fel az adagolókat automatikus tablettázással

Töltse fel az adagolókat automatikus tablettázással

Gyógyszeradagoló automatikus gyógyszeradagolással:

egy olyan automatikus adagolót tartalmazó eszköz, amely önállóan kiszolgálja a beteget egy adott időben a betegnek. Ennek az eszköznek az aktív együttműködését feltételezi akár a beteg, akár leggyakrabban szerettei, akik mindig feltöltik a készüléket a szükséges gyógyszerekkel (leggyakrabban 7 napig).

Az automatikus gyógyszeradagoló rendkívül hatékony eszköz nagy számú gyógyszert szedő idős betegek számára, Alzheimer-kórban vagy Parkinson-kórban vagy más krónikus betegségekben (cukorbetegség, magas vérnyomás és más betegségek) szenvedő betegek számára

Az automatikus pirula adagolók főbb jellemzői:

  • A riasztóval ellátott automatikus elektronikus adagoló a MedControl segítségével tökéletesen alkalmazható azoknak a családtagjainak, akik memória, motoros rendellenességek vagy látáskárosodás miatt szenvednek, és akiknek állítólag egyedül kell venniük a több gyógyszert.
  • A MedControl automatikus gyógyszeradagoló jelentősen segíti a gyógyszerek szedésekor fellépő hibák kockázatának kiküszöbölését - túladagolás, más gyógyszerek rendelésre történő bevétele vagy egyszerűen elfelejtésük
  • Az automatikus riasztóval ellátott piruladobozt kifejezetten olyan idős betegek számára tervezték, akiknek sok gyógyszert kell szedniük, demenciától, Alzheimer-kórtól vagy más krónikus betegségtől szenvednek, vagy azok számára, akik csak nem emlékszik pontosan, hogyan kell bevenni gyógyszereiket

További információkért lásd: a MedControl automatikus tablettaadagoló

Kézi elektronikus tablettát adagolók

Kézi elektronikus tablettát adagolók

Annak érdekében, hogy biztosítsák a kábítószer-használat napközbeni hatékonyságát (leggyakrabban időközönként: reggel, délben, este és éjszaka), sok beteg és hozzátartozóik hagyományos műanyag kábítószer-adagolókat használ.

Manapság fejlettebb elektronikus gyógyszeradagolók már elérhetők a piacon.

Az elektronikus gyógyszeradagolót, a műanyagtól eltérően, elektronikus eszköz egészíti ki (időzítő, emlékeztető hang-, rezgés- vagy vizuális jelzéssel), amely mereven kapcsolódik a műanyag gyógyszert tartalmazó részhez.

Az elektronikus adagoló beteg mindig figyelmezteti, hogy a gyógyszert a pontos időben (órában és napban) kell használni a programozott mód szerint, ezáltal jelentősen csökkentve a gyógyszerhasználat feledékenységét, és ezáltal növelve a kezelés hatékonyságát.
Ugyanakkor, ha a beteg nem használja a gyógyszert a figyelmeztetés felett, akkor a készülék folyamatosan felkéri a beteget a gyógyszer szedésének szükségességére mindaddig, amíg a beteg nem használja a gyógyszert, és megerősíti a gyógyszer használatát az adagolón.

Login

This website uses cookies. More info