Dozator medicamente cu alarmă automat DoseControl

Dozator medicamente cu alarmă automat DoseControl

Dozator medicamente cu alarmă automat DoseControl

Reumpleți în mod regulat un distribuitor de pastile de plastic de la bunica, bunicul sau ruda care suferă probleme de memorie, vedere deficitară sau pur și simplu trebuie să luați multe medicamente sau pastile simultan ȘI::


• Uită foarte des că medicamentele trebuie luate

• Nu-mi amintesc exact ce medicamente trebuie luate

• uită că comprimatele sau medicamentele au fost luate deja înainte și le ia pentru a doua oară sau

• Ia mai multe doze simultan

 

Distribuitorul automat de pilule DoseControl este o soluție eficientă pentru problemele cu memorie datorată demenței / Alzheimerului, deficienței de vedere sau când luați cantități mari de medicamente.

Distribuitorul automat de pastile DoseControl elimină erorile în doza de medicamente sau tablete și protejează astfel pe cei dragi de agravarea stării lor de sănătate!

Puteți comanda distribuitorul automat de pilule din România direct pe pagina noastră engleză aici sau puteți utiliza oricare dintre site-urile noastre web europene în diferite limbi listate pe piețele noastre.

 

PROTEJĂȚI-ȚI IUBIREA DUMNEAVOASTRĂ DE LA OMITAREA SAU DE ÎNCALTAREA MEDICAMENTELOR IMPORTANTE!

DE CE ESTE O IMPORTANTĂ MANAGEMENTUL FIABIL AL MEDICAMENTELOR?

DE CE ESTE O IMPORTANTĂ MANAGEMENTUL FIABIL AL MEDICAMENTELOR?

Pe baza experienței multor pacienți din întreaga lume, dozatoarele inteligente de medicamente care avertizează asupra necesității de a lua medicamentul exact așa cum este prescris de un medic pot avea un impact direct asupra:

 

  • EFICIENȚA TRATAMENTULUI PACIENT Datorită utilizării periodice a medicamentelor
  • REDUCEREA COSTURILOR DE COST- reducerea prelungirii nedorite a tratamentului și consumul inutil de droguri
  • CALITATEA VIEȚII Pacientului și în același lucru a îngrijitorilor - Concentrându-se pe alte momente importante ale vieții, fără a fi nevoiți să abordăm continuu întrebarea uitată - nu am uitat leacul

 

Dozatoarele cu dozatoare automate de pastile

Dozatoarele cu dozatoare automate de pastile

Distribuitor de medicamente cu dozare automată de medicamente:

dispozitiv care cuprinde un distribuitor automat care auto-dispensează pacientul pentru a fi luat de către pacient la un moment dat. Utilizarea acestui dispozitiv presupune o cooperare activă fie de către pacientul însuși, fie de cele mai multe ori de cei dragi, care completează întotdeauna dispozitivul cu medicamentele necesare (cel mai adesea timp de 7 zile).

Un distribuitor automat de medicamente este un instrument extrem de eficient pentru pacienții vârstnici care iau un număr mare de medicamente, pacienții care suferă de boala Alzheimer sau boala Parkinson sau alte boli cronice (diabet, hipertensiune arterială și alte boli).

Principalele caracteristici ale distribuitoarelor automate de pilule:

  • Distribuitorul automat de pilule cu alarmă MedControl este perfect pentru membrii familiei tale care suferă de memorie, tulburări motorii sau vedere deficitară și care ar trebui să ia mai multe medicamente singure.
  • Distribuitorul automat de medicamente MedControl ajută în mod semnificativ la eliminarea riscului de erori atunci când luați medicație - supradozaj, luând alte medicamente la ordin sau pur și simplu uitând să le luați
  • Cutia automată de pilule cu alarmă este concepută în special pentru pacienții vârstnici care trebuie să ia o mulțime de medicamente și care suferă de demență, Alzheimer sau altă boală cronică sau cei care pur și simplu nu își amintesc exact cum să-și ia medicamentele.

Pentru mai multe informații, consultați Dozator medicamente cu alarmă automat DoseControl.

Distribuitoarele electronice cu pilule cu alarmă

Distribuitoarele electronice cu pilule cu alarmă

Pentru a asigura organizarea eficientă a consumului de droguri pe tot parcursul zilei (cel mai adesea intervale: dimineața, amiaza, seara și noaptea), mulți pacienți și cei dragi folosesc distribuitoare tradiționale de medicamente din plastic.

Astăzi, distribuitoare electronice de droguri mai avansate sunt deja disponibile pe piață.

Distribuitorul electronic de medicamente, spre deosebire de plastic, este completat de un dispozitiv electronic (cronometru, memento cu semnal sonor, vibrație sau vizual) care este cuplat rigid la porțiunea care conține medicament din plastic.

Pacientul cu doză electronică avertizează întotdeauna despre necesitatea utilizării medicamentului la ora exactă (oră și zi), în conformitate cu modul programat, reducând astfel uitarea consumului de droguri și sporind astfel eficacitatea tratamentului.
În același timp, dacă pacientul nu utilizează medicația peste avertizare, dispozitivul va solicita pacientului în mod constant necesitatea administrării medicamentului până când pacientul utilizează medicamentul și confirmă utilizarea medicamentului pe distribuitor.

We deliver to these countries:

Austria
Belgium
Bulgaria
Croatia
Czech Republic
Denmark
Estonia
Finland
France
Germany
Greece
Hungary
Ireland
Italy
Latvia
Lithuania
Luxembourg
Netherlands
Poland
Portugal
Romania
Slovakia
Slovenia
Spain
Sweden
Switzerland
Ukraine
United Kingdom

Please check for delivery to your country HERE

 

 

Dozator medicamente cu alarmă automat DoseControl

Dozator medicamente cu alarmă automat DoseControl

 Dozator medicamente cu alarmă automat DoseControl

Privacy Settings

We use cookies to improve your visit to this website, to analyze its performance and to collect data on its use. We may use third party tools and services for this purpose, and the data collected may be transferred to partners. By clicking on "Accept all cookies", you agree to this processing. You can find detailed information or adjust your preferences below.

Privacy declaration

Show details

Login