Automatische elektronische pillendoos met alarm DoseControl

Automatische elektronische pillendoos met alarm DoseControl

Automatische elektronische pillendoos met alarm DoseControl

Vul je regelmatig een plastic pillendoos bij van je grootmoeder, grootvader of familielid die geheugenproblemen, een verminderd gezichtsvermogen heeft of gewoon veel medicijnen of pillen tegelijk moet innemen EN:

• Vergeet vaak dat de medicijnen moeten worden ingenomen

• Kan me niet precies herinneren welke medicijnen moeten worden ingenomen

• Vergeet dat de tabletten of medicijnen al eerder zijn ingenomen en neemt ze voor de tweede keer in of

• Neem meerdere doses tegelijk

 

De Automatische elektronische pillendoos met alarm DoseControl is een effectieve oplossing voor geheugenproblemen door dementie / Alzheimer, visuele beperkingen of bij het innemen van grote hoeveelheden medicijnen.

De automatische pillendispenser DoseControl elimineert fouten in de dosering van medicatie of tabletten en beschermt zo uw dierbaren tegen verslechtering van hun gezondheidstoestand!

U kunt de Automatische elektronische pillendoos met alarm DoseControl in Nederland hier rechtstreeks op onze Engelse pagina bestellen of u kunt een van onze Europese websites gebruiken in verschillende talen die op onze markten worden vermeld.

 BESCHERM UW LIEFDE DIE DE BELANGRIJKE GENEESMIDDELEN VERMIJDEN OF OVERDOSEREN!

 

 

 

WAAROM IS BETROUWBAAR MEDICATIEBEHEER ZO BELANGRIJK?

WAAROM IS BETROUWBAAR MEDICATIEBEHEER ZO BELANGRIJK?

Gebaseerd op de ervaring van veel patiënten over de hele wereld, kunnen intelligente medicatiedispensers die waarschuwen voor de noodzaak om het medicijn precies te nemen zoals voorgeschreven door een arts, een directe invloed hebben op:

  • EFFICIËNTIE VAN DE PATIËNTBEHANDELING door regelmatig medicijngebruik
  • VERLAAGDE KOSTEN - Vermindering van ongewenste verlenging van de behandeling en onnodig drugsgebruik
  • KWALITEIT VAN HET LEVEN VAN DE Patiënt en tegelijkertijd van de zorgverleners - Focussen op andere belangrijke momenten in het leven zonder voortdurend de vraag te moeten beantwoorden vergeten - we zijn de remedie niet vergeten

 

 

 

Pillendispensers met automatische pillendosering

Pillendispensers met automatische pillendosering

Medicatie-dispenser met automatische dosering van medicatie:

een inrichting omvattende een automatische dispenser die de patiënt op een gegeven moment zelf door de patiënt laat afnemen. Het gebruik van dit apparaat veronderstelt actieve samenwerking, hetzij door de patiënt zelf, hetzij meestal door zijn geliefden, die het apparaat altijd vullen met de nodige medicijnen (meestal gedurende 7 dagen).

Een automatische medicatiedispenser is een uiterst effectief hulpmiddel voor oudere patiënten die een groot aantal medicijnen gebruiken, patiënten die lijden aan de ziekte van Alzheimer of de ziekte van Parkinson of andere chronische ziekten (diabetes, hypertensie en andere ziekten).

De belangrijkste kenmerken van automatische pillendispensers:

  • De automatische elektronische pillendispenser met alarm MedControl is perfect voor uw familieleden die last hebben van geheugen, motorische stoornissen of een verminderd gezichtsvermogen en waarvan wordt verondersteld dat ze de meerdere medicijnen alleen alleen nemen
  • De automatische medicatiedispenser MedControl helpt aanzienlijk het risico op fouten bij het nemen van medicatie te elimineren - overdosering, inname van andere medicijnen zoals besteld of gewoon vergeten ze in te nemen
  • De automatische pillendoos met alarm is speciaal ontworpen voor oudere patiënten die veel medicijnen moeten gebruiken en die lijden aan dementie, de ziekte van Alzheimer of andere chronische ziekten, of degenen die zich niet precies herinneren hoe ze hun medicatie moeten nemen

 Voor meer informatie, zie Automatische elektronische pillendoos met alarm DoseControl

 

 

 

Handmatige elektronische pillendispensers met alarm

Handmatige elektronische pillendispensers met alarm

Om een ​​effectieve organisatie van het medicijngebruik gedurende de dag (meestal intervallen: ochtend, middag, avond en nacht) te garanderen, gebruiken veel patiënten en hun naasten traditionele plastic medicijndispensers.

Vandaag zijn er meer geavanceerde elektronische medicijndispensers op de markt.

De elektronische medicijndispenser wordt, in tegenstelling tot het plastic, aangevuld door een elektronisch apparaat (timer, herinnering met hoorbaar, trilling of visueel signaal) dat star is gekoppeld aan het plastic medicijn bevattende gedeelte.

De patiënt met elektronische dosering waarschuwt altijd voor de noodzaak om het medicijn op het exacte tijdstip (uur en dag) te gebruiken, volgens de geprogrammeerde modus, waardoor de vergeetachtigheid van het drugsgebruik aanzienlijk wordt verminderd en de effectiviteit van de behandeling wordt verhoogd.
Tegelijkertijd, als de patiënt de medicatie niet gebruikt boven de waarschuwing, zal het apparaat de patiënt constant vragen om de medicatie te nemen totdat de patiënt de medicatie gebruikt en bevestigt het gebruik van de medicatie op de dispenser

We deliver to these countries:

Austria
Belgium
Bulgaria
Croatia
Czech Republic
Denmark
Estonia
Finland
France
Germany
Greece
Hungary
Ireland
Italy
Latvia
Lithuania
Luxembourg
Netherlands
Poland
Portugal
Romania
Slovakia
Slovenia
Spain
Sweden
Switzerland
Ukraine
United Kingdom

Please check for delivery to your country HERE

 

 

Automatische elektronische pillendoos met alarm DoseControl

Automatische elektronische pillendoos met alarm DoseControl

 Automatische elektronische pillendoos met alarm DoseControl

Privacy Settings

We use cookies to improve your visit to this website, to analyze its performance and to collect data on its use. We may use third party tools and services for this purpose, and the data collected may be transferred to partners. By clicking on "Accept all cookies", you agree to this processing. You can find detailed information or adjust your preferences below.

Privacy declaration

Show details

Login